Marx's Capital, method and revolutionary subjectivity [e-book] / by Guido Starosta.

Por: Starosta, GuidoTipo de material: TextoTextoSeries Historical materialism book series ; 112Boston : Brill, 2015Descripción: 1 recurso electrónicoTipo de contenido: text Tipo de medio: computer Tipo de portador: online resourceISBN: 9789004306608 (ebook)Tema(s): Marx, Karl, 1818-1883. El capital -- Crítica e interpretación -- Libros electrónicos | Economía marxista -- Libros electrónicos | Materialismo dialéctico -- Libros electrónicosClasificación CDD: LE335 Recursos en línea: Acceso en línea
Contenidos:
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Electrónico Libro Electrónico Biblioteca General
Libros electrónicos
LE335 S795M 2015 (Navegar estantería(Abre debajo)) Ej. 1 Disponible (Acceso Disponible) 270917-1001

Includes bibliographical references and index.

On the Current State of Revolutionary Theory -- The Dialectic of Alienated Labour and the Determinations of Revolutionary Subjectivity in the Paris Manuscripts -- The Overcoming of Philosophy and the Development of a Materialist Science -- Marx on Proudhon: The Critique of Dialectical Logic and the Political Determination of Science as Practical Criticism -- The Commodity Form and the Dialectical Method -- The Role and Place of Commodity Fetishism in Marx's Dialectical Exposition in Capital -- The Commodity Form, Subjectivity and the Practical Nature of Defetishising Critique -- Capital Accumulation and Class Struggle: On the Content and Form of Social Reproduction in Its Alienated Form -- Real Subsumption and the Genesis of the Revolutionary Subject -- By Way of a Conclusion: Further Explorations into the Determinations of Revolutionary Subjectivity.

2

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha